27.4.11

En måned tilbage

Glæder mig røv sygt meget til at jeg er færdig med alt der hedder folkeskole, skole-hjem-samtaler, Matematik-tak bøger, eksamensnak, prøver, fysik/kemi, små unger på gangene med snot i hele krydderen, noter, fransk med lotte, umodne drenge, madpakkelugt, stress over lektier, Erasmus montanus, målestoksforhold, jøderne, bolde i hovedet på vej hen til kvickly og porretærte.  
Selvom det bliver en smule mærkeligt med en hverdag uden frikvarterne med thai bokse og the voice hos freja, teboller, gratis vand fra jyske bank, nik og jay musik, pjækkedage med freja med berasso, bio, webcam, kage og shopping, halv pizza med skinke fra Fik Ret, seriøse snakke om livet på gangen, Klaus og Karin, Rundbold på græsset en lun sommeraften, mørkefangeleg i sløjd, lort og lagkage, mgp sange i kantinen efter skoletid, venskabsvenner, garderobe-snak, klassefødselsdage, vikar timer, fransk med Anne Peronard, fysik/kemi med Stefan og sneboldskamp på græsset.
Det er mærkeligt. I 10 år har alt det været en del af hverdagen. Troede aldrig det ville stoppe. Og nu er der kun en måned tilbage. Har en blandning af glæde og tristhed i mig ligenu. (Respekt til den der læser hele det her indlæg).

(Enmasse tilfældige billeder fra de to skole jeg har gået på)

2 kommentarer: